top of page

Praktische info over TocCo

ToCCo is een educatief project voor kinderen uit groep 3, 4 en 5. Dit project is specifiek bedoeld voor onderwijs, zowel het primair- als het speciaal basisonderwijs. Het project zal gaan draaien vanaf eind april 2024.

Hieronder kun je in een notendop alle praktische informatie vinden. Meer weten? Neem dan vooral contact op met Marije: educatie@dadodans.nl

 

Voor wie? 

Groep 3 t/m 5.

Duur

60 minuten per klas.

Kerndoelen en thema's

Dit project sluit aan bij de volgende kerndoelen 54, 55, 56 en 58 van het SLO. 

Thema's: Samenwerken, respect, communicatie en emoties

Kosten

Per klas hanteren wij een bedrag van 350 EURO. Het project gaat door met 3 klassen van dezelfde school.

Hoeveel leerlingen?

Maximaal 30 leerlingen per keer, wij werken steeds met 1 klas.

Speelvoorwaarden

N.t.b.

Over het lesmateriaal:

ToCCo is een educatief project met een workshop inbegrepen, dat houdt in dat het lesmateriaal vooral dient ter voorbereiding. In het voorbereidende gesprek kunt u met uw groep de onderwerpen bespreken die in ToCCo aan bod komen. Het gaat in deze opdracht vooral over non-verbale communicatie, welke de boventoon voert in het duet en ook in de workshop. 

Hoe nodig je iemand uit om samen te spelen, zonder jouw woorden te gebruiken? Hoe laat je weten of je iets heel erg vies vindt? Of op welke manieren kun je laten zien dat je het koud hebt? 

Wij raden aan om het lesmateriaal alvorens het project uit te voeren met uw groep(en), zodat zij goed voorbereid zijn op de voorstelling en de workshop.

bottom of page