top of page

Praktische info KLeuR+

Drup, spetter, klets. Een danseres beweegt zich door de ruimte. Niet in haar eentje; ze wordt gevolgd door allerlei kleuren verf. Ze sluipt, rolt en draait over een papieren vloer en laat gekleurde sporen achter in rood, blauw, geel en groen. Langzaam ontstaat er een kleurrijk schilderij, geverfd met kwasten, maar nog leuker: ook met handen en vingers. En zelfs met het hele lichaam. 

KLeuR+ is een voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. Wij spelen deze voorstellingen in theaters en op scholen voor leerlingen uit het primair- en het speciaal basisonderwijs.

Voor wie?

Deze voorstelling is voor kinderen tussen de 2 en de 7 jaar oud. Doorgaans spelen wij deze voorstelling in het onderwijs voor groep 1 t/m 4. 

Kerndoelen en thema's 

Kerndoelen: 54, 55, 56 van het SLO

Thema's: kleuren, mengen, schilderen

Hoeveel leerlingen?

Maximaal 100 leerlingen per voorstelling.

Speelvoorwaarden

Download hier het PDF document met onze speelvoorwaarden voor KLeuR+:

 

Over het lesmateriaal:

 Het lesmateriaal van KLeuR+ is bedoeld ter voorbereiding op de voorstelling. In verschillende opdrachten gaan de leerlingen aan de slag met kleur en hun zintuigen. Wat zie ik allemaal? Welke kleuren zijn er om mij heen? Waar doen die kleuren mij aan denken?

Wij raden aan om het lesmateriaal alvorens het bezoek aan de voorstelling uit te voeren met uw groep, dan zijn zij goed voorbereid voor de voorstelling.

bottom of page