top of page

Workshop KoKERS

Wat kun jij bouwen met kartonnen kokers? Hoe beweeg jij met een koker en hoe bewegen de kokers zelf?

 

Naast de voorstelling KoKERS, biedt Dadodans ook een workshop aan waarin kokers in allerlei maten en soorten de hoofdrol spelen!

 

In de workshop ontdekken kinderen hun verschillende lichaamsmogelijkheden door middel van het spelen én dansen met kokers van allerlei formaten. Zij worden zich bewust van hun lichaam en ook de ruimte om hen heen. Speciale aandacht gaat uit naar het samenwerken.

De workshop wordt gegeven door Gaia Gonnelli, een Italiaanse choreograaf, danseres en dansdocent die werkzaam is in Nederland. Met haar gezelschap Dadodans creëert ze multidisciplinaire dansvoorstellingen voor de allerkleinsten. Ook ontwikkelt zij workshops en educatieve projecten. Gaia's interesse ligt in het vergroten van de creativiteit van kinderen door middel van de taal van dans.

Deze workshop is verbonden aan de voorstelling KoKERS. Wil je meer over ons weten? Neem dan een kijkje op www.dadodans.nl

Praktische informatie over de workshop:

Voor wie? Kinderen van 3 tot 8 jaar

Max. aantal deelnemers: 25 deelnemers

Duur: 45 minuten

Vereist: Muziekinstallatie (met audiokabel of bluetooth verbinding, een vloer die geschikt is om op te dansen (GEEN BETON) en genoeg ruimte om te bewegen met kinderen.

Interesse in de workshop? Mail gerust naar educatie@dadodans.nl, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

bottom of page