top of page

Met Dadodans creëert choreograaf/danseres Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jonge kinderen (2 t/m 8 jaar) en hun ouders/begeleiders.

 

Met zeer jonge kinderen als doelgroep onderscheidt Gaia zich in het huidige dansveld. Ze gebruikt dans om vorm te geven aan een persoonlijke, vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. Haar beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie van kinderen door de zintuiglijkheid en het associatieve karakter. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen en primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) een belangrijk rol. Ook ontwikkelt Dadodans educatieve projecten voor basisscholen, al dan niet verbonden aan een voorstelling.

Gaia Gonnelli is danseres, dansmaker en dansdocent. In 2014 richtte Gaia Stichting Dadodans op en daar choreografeert zij sindsdien haar eigen voorstellingen voor, zo ook KLeuR+.

Gaia komt oorspronkelijk uit Italië en is naar Nederland verhuisd om voorstellingen te maken.

 

 

Laat je onderdompelen in een speeltuin van klanken! 

 

Een danseres, een trompettist en een mimespeler brengen een speelse en interactieve installatie tot leven.

Zij nodigen iedereen uit, van baby tot overgrootouder, om de ruimte en bijzondere geluidsobjecten van dichtbij te ontdekken en te beleven. De installatie vormt daarbij een doorlopende, vloeiende ervaring met ongekende instrumenten, sensoren en objecten waar je in, uit, langs en doorheen kunt lopen.

 

Het belooft een uitbundige, levendige ontdekkingsreis te worden en een feest voor de zintuigen. Dans mee en laat je verrassen!

 

WeeRKLaNK is gemaakt in samenwerking met Muziekgebouw aan het IJ en is het vervolg op de voorstelling KLaNK.

bottom of page