top of page

Workshop WeeRKLanK

 

Het is mogelijk om de installatie van WeeRKLaNK na een voorstelling te laten staan. In deze creatieve speeltuin worden kinderen uitgedaagd om te experimenteren met geluid en beweging.

Bovendien is het mogelijk om de installatie samen met een dansworkshop te boeken. Dit kan voor groepen van maximaal 25 kinderen tussen de 4 en de 8 jaar, waarbij het van belang is om voldoende begeleiders mee te nemen. De dansworkshop duurt 45 minuten.

Dansworkshop

In deze dansworkshop wordt met de hele groep gewerkt aan een goede sfeer, dansplezier, snelle- en langzame bewegingen, het bewegen van verschillende lichaamsdelen, strak bewegen, soepel bewegen, hoog bewegen, laag bewegen, verbeelding, creativiteit, humor, structuur en de durf om te experimenteren. 

Vervolgens worden de kinderen in groepen van ongeveer 5 kinderen verdeeld. Zij krijgen een begeleider toegewezen, waarna zij per groep naar een ander object gaan. Bij ieder object in de installatie, ligt een opdracht waar de kinderen mee aan de slag kunnen gaan om zo gestructureerd het object te leren kennen. Vervolgens mogen ze zelf met het object experimenteren. Na vijf minuten wisselen de kinderen van object.

bottom of page